The Definitive Guide to Solitaires, How to Play Solitaire and Free Cell
Indlæg på D825

The Definitive Guide to Solitaires, How to Play Solitaire and Free Cell

Solitaire er et enkeltspillerspil, der kan spilles på en computer eller med kort.

Målet med Solitaire er at stable alle kortene fra tableauet i fire bunker, hver bunke skal have en skiftende farve (dvs. rød, sort, rød, sort).

Der er mange variationer af kabale inklusive Klondike og Free Cell.

En guide til kabale regler

Solitaire er et populært kortspil, der er blevet spillet i århundreder. Det kaldes ofte kongen af alle kortspil, fordi det er nemt at lære og svært at mestre.

Formålet med kabale er at placere kortene i stakke i stigende rækkefølge, fra konge ned til es, efter kulør. Spillet starter med et tomt tableau, som kan være sammensat af en eller flere bunker eller dæk. De øverste kort i hver bunke er tilgængelige til spil.

Få mere info om gammeldags 7 kabale gratis her.

Spilleren kan bruge en eller flere frie celler (tomme pladser ved tableauet) som midlertidige opbevaringsområder for kort, der endnu ikke kan placeres på en bunke, fordi de ville skabe en ny bunke med et uordnet topkort.

Den komplette guide til kabale regler og strategier

Solitaire er et enkeltspillerspil, der spilles med et sæt kort. Det menes at være opstået i det 18. århundrede.

Formålet med dette spil er at flytte alle kortene fra ét sted (aktien) til et andet (de fire grundbunker). Der er mange strategier og regler involveret i dette spil.

3 måder at forbedre dit kabalespil

Solitaire er et kortspil, der spilles af én person. Formålet med spillet er at flytte alle kortene fra et enkelt spil til fire stakke, der hver indeholder tretten kort.

1. Etabler et fundament

2. Hold dit tableau i orden

3. Slip af med de kort, der er i vejen

Hvad er de forskellige typer solitaire?

Solitaire er et kortspil, der kan spilles på en enkelt spiller. Det er også kendt som tålmodighed. Der er mange forskellige typer kabale, hvor de mest populære er Klondike og Spider Solitaire.

Formålet med kabale er at placere alle kort i de fire stakke i stigende rækkefølge, fra konge til es. Kortene uddeles med billedsiden opad og kan kun placeres på en tom stak eller en, der har et kort i samme kulør og rangerer ved siden af.

Hvordan hænger det sammen med hverdagen?

Solitaire er et kortspil, der kan spilles af én person. Det er et populært spil på arbejdspladsen, fordi det ikke kræver meget tid, og det kan spilles på alle tider af dagen.

Solitaire er et kortspil, der kan spilles af én person. Det er et populært spil på arbejdspladsen, fordi det ikke kræver meget tid, og det kan spilles på alle tider af dagen.

Det betyder, at medarbejderne får mere fritid til at udføre andre opgaver, mens de venter på deres tur til at spille kabale.