De 7 bedste kabalevarianter til ethvert færdighedsniveau
Indlæg på D825

De 7 bedste kabalevarianter til ethvert færdighedsniveau

Solitaire er et kortspil, der kan spilles på mange forskellige måder. Det, der gør det så specielt, er, at dette spil kan tilpasses til spillerens færdighedsniveau, og det er nemt at lære.

Der er 7 Solitaire-varianter, der er værd at spille.

1) Klondike Solitaire: Dette er den mest populære variant af Solitaire. Det er også den nemmeste at spille og egnet til begyndere.

2) Edderkop: Denne variant er for folk, der elsker udfordringer og leder efter et sværere spil end Klondike Solitaire.

3) Freecell: Freecell har mange ligheder med det velkendte spil tålmodighed, men det er meget mere udfordrende end tålmodighed, fordi der ikke er nogen kort på bordet, når du begynder at spille denne variation. Du skal bygge op fra bunden, hvilket betyder, at du skal planlægge forud, før du begynder at spille Freecell, da der er mange trin involveret i at bygge din stak af kort op fra ingenting.

4

Variant 1: Klondike

Variant 1: Klondike er et af de mest populære Solitaire-kortspil, der spilles af en enkelt person. Det er også kendt som tålmodighed.

Formålet med spillet er at flytte alle kort til grundbunkerne, som er bygget op i kulør fra es til konge. Det øverste kort i hver bunke bliver tilgængeligt til spil, når det kan flyttes til en grundbunke eller et tomt tableau-rum.

Variant 2: Freecell

Freecell er et kortspil, der spilles med et standardspil med 52 kort.

Freecell er et populært kortspil, der kan spilles på Windows- og Mac-computere. Den er også tilgængelig som app til Android- og iOS-enheder.

Variant 3: Spider Solitaire

Spider Solitaire er et kortspil, der spilles med et sæt kort. Spillet starter med kortene uddelt i en enkelt kolonne, med billedsiden opad på bordet.

Formålet med dette spil er at flytte alle kortene fra bordet til de fire fundamenter i øverste højre hjørne af bordet. Fundamenterne er bygget op i kulør fra es til konge, som i andre kabalespil.

Spilleren gør dette ved først at opbygge sekvenser af kort, der veksler mellem rødt og sort (for eksempel 10-JQ) og derefter flytte disse sekvenser over på en af de fire reservebunker, der er placeret i hvert hjørne af bordet.

Variation 4: Pyramid Solitaire

Variationer af solitaire er nogle af de mest populære spil i verden. Spillet kaldes også Forty Thieves, Pyramid Solitaire og Seven Solitaire.

Målet med dette spil er at flytte alle kortene i én bunke efter kulør og i rækkefølge fra es til konge. Du kan flytte et hvilket som helst kort oven på et kort, der er et højere eller lavere end det.

Læs mere på Onlinekabale.dk.

Denne variation af kabale har et par interessante funktioner, der gør, at den skiller sig ud fra andre variationer:

– Det er nemt at se, om du har vundet eller ej, fordi alle kortene ligger på én bunke

– Spilleren kan vælge, hvor mange bunker de vil bruge, før spillet starter