Den komplette guide til rengøring af en opvaskemaskine og få den til at lugte
Indlæg på D825

Den komplette guide til rengøring af en opvaskemaskine og få den til at lugte

Opvaskemaskinen er en maskine, der bruges til at rengøre service. En opvaskemaskine har et par dele, som skal rengøres i ny og næ. Det skal også rengøres fra tid til anden for den bedste ydeevne.

Opvaskemaskinen behøver ikke meget vedligeholdelse, men den kræver lidt tid og opmærksomhed. Det er vigtigt, at du ved, hvordan du rengør opvaskemaskinen på egen hånd, for du vil spare penge, hvis du kan gøre det selv i stedet for at betale en anden.

Det anbefales, at opvaskemaskinen rengøres en gang hver anden uge, men det afhænger af, hvor ofte den bruges.

Derfor bør du rense din opvaskemaskine og få den til at dufte frisk igen

En opvaskemaskine bruges til at vaske opvask og andre køkkenting. Opvaskemaskinen er en god ting at have, når du vil spare tid og kræfter i køkkenet. Det kan også bruges som en måde at spare på vandet.

Men hvis du ikke rengør opvaskemaskinen med jævne mellemrum, vil den begynde at lugte dårligt og stoppe med at rense dit opvask ordentligt. Det skyldes, opvaskemaskinerens at de madpartikler, der bliver tilovers fra opvasken, hærder inde i opvaskemaskinen og får den til at lugte dårligt.

I denne artikel skal vi vise dig, hvordan du rengør din opvaskemaskine, så den dufter frisk igen!

Trin 1. Læg eddike i den nederste rille. Tilsæt bagepulver oven på bestikbakker.

Eddiken hjælper med at fjerne opbygningen af sæbeskum på opvasken. Bagepulveret vil fjerne pletter og lugte inde fra opvaskemaskinen.

Trin 1: Sæt eddike i den nederste rille på din opvaskemaskine. Tilsæt bagepulver oven på bestikbakker, luk derefter lågen og kør en normal cyklus.

Trin 2: Fjern eventuelle rester med en fugtig klud eller svamp.

Trin 3: Opbevar rester af eddike i en glaskrukke og brug den til en anden cyklus, hvis det er nødvendigt.

Trin 2. Kør en tom cyklus på din højeste temperaturindstilling med to kopper hvid eddike i bunden af cyklussen

For at få din opvaskemaskine ren og køre ordentligt, er det vigtigt at køre en tom cyklus med to kopper hvid eddike i bunden af cyklussen. Dette vil fjerne enhver ophobning i din opvaskemaskine.

Trin 2: Kør en tom cyklus på din højeste temperaturindstilling med to kopper hvid eddike i bunden af cyklussen.

Trin 3. Fjern eventuelle pletter eller spild omkring maskinen, og skyl alt snavs ud, der måtte være derinde

For at holde din opvaskemaskine ren og i god stand, bør du altid sørge for, at den er ren. Det betyder at fjerne eventuelle pletter eller spild omkring maskinen og skylle alt snavs ud, der måtte være indeni.

Du kan bruge opvaskemiddel, bagepulver eller eddike til at fjerne pletter fra maskinen. Du kan også bruge en svamp med opvaskemiddel til rengøring af apparatets inderside. For mere genstridige pletter skal du muligvis prøve en blanding af vand og blegemiddel.

Trin 4. Tøm eventuelle filtre under maskinen og sæt dem til side

Filteret er et lille, cylindrisk stykke net, der sidder i bunden af opvaskemaskinen. Filteret fanger madpartikler og andet affald, som ellers ville blive skyllet ind i opvaskemaskinens pumpe.

Filtrene bør rengøres mindst en gang om måneden for at holde dem fri for tilstopning med madpartikler og andet affald. Dette vil sikre, at opvaskemaskinen fungerer effektivt.

##

Trin 5. Hæld en kop hvid eddike på hvert filter, dæk dem med plastfolie eller aluminiumsfolie og lad det sidde i ca. 8 timer, før du kører en hel cyklus

Den bedste måde at rengøre en opvaskemaskine på er at bruge hvid eddike.

Dette er 5. trin i processen til rengøring af en opvaskemaskine. Trinene er: 1) tjek for utætheder, og sørg for, at der ikke er utætheder, 2) fjern alt synligt snavs fra bunden af opvaskemaskinen med en klud, 3) rens eventuelt resterende snavs fra indersiden af opvaskemaskinen med en fugtig klud, 4 ) hæld ½ kop hvid eddike i bunden af din opvaskemaskine, mens den kører, og lad den sidde i 10 minutter, før du slukker for den, 5) hæld 1 kop hvid eddike på hvert filter, dæk dem med plastfolie eller aluminiumsfolie og lad sidde i ca. 8 timer.